03 February 2015

long time no c

Ucap salam kpd semua.....aku tanya apa khabar....kau jwb dlm hati suda....khabar baik...hihi
Uiiii....lm bebeno aku x mencaruts di sini.....di blog kegemaran aku satu ketika dulu....haha...knp yaa?
Jawap kpd yg rajin berpikiaq knp ?...satu...aku malas nk kerah idea kluaq.....dua...bila type..pastu.delete...rasa ayt dah x killer mcm dulu(ewah..perasan seropa killer blogger)
Memandangkan ada yg rajin view walopun x dak new entrii...aku belanjaa gambag bule dak...aku main amik ja mn hak dan....saja nk tunjuk....bleh ?..tp rasa mcm gmbg ank kot hak plg bykk...hahaha...sekorang2nya melepas rindu hampa nak tgk aku kan.....semuanya 2014 plus 2015 sket punya picture..haha....so akhir kata...layannnnn je lah no......okey la tu...ada aku.anak aku.somi aku. Adik2 aku....hahaha....























1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)